Udskriv

Festrrangementer og events

festrrangementerArrangementer og events på Idrætscenter Jammerbugt!

Står du foran at skulle afholde din næste fest eller anden munter begivenhed? Hvis svaret er ja, så kontakt Fjerritslev Hostel, som står til din rådighed og gerne giver et uforpligtende tilbud på indhold og pris.

Hvad enten det drejer sig om private eller erhvervsmæssige arrangementer, er vi leveringsdygtige i hyggelige omgivelser, god mad samt meget konkurrencedygtige priser.

Fødselsdage, jubilæer, barnedåb, kurser mv. er alle mulige at afholde hos os. Det er kun dig, der sætter begrænsningen for i hvilken anledning du ønsker at benytte vore faciliteter og gode køkken.

Kombiner eksempelvis din fest med diverse idrætsaktiviteter, samt overnatning i vore dejlige værelser. Slut festen af med et dejligt morgenmåltid og få sagt ordentlig tak til gæsterne for denne gang.


menuVores hyggelige vandrerhjem og køkken kan stort set lave præcis det arrangement i måtte efterspørge. Vor pris & kvalitet er yderst fornuftig, så tænk på os næste gang i planlægger en begivenhed på virksomheden eller egne veje.
 
Vi har sammensat nogle forskellige menuforslag, som du kan se her. Er det ikke din smag, så kan køkkenet sammensætte menuen, så den passer dine ønsker...
 
Mulighederne er mange, så giv os chancen for at gøre dit næste arrangement til et godt arrangement.
 
Ring til os på tlf. 98 21 11 90. Du kan også rette skriftlig henvendelse til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ses vi?