Billig overnatning Nordjylland

Billig overnatning Nordjylland

Når du vælger at besøge Idrætscenter Jammerbugt, får du blandt andet billig overnatning i Nordjylland. Du kommer til at være tæt på naturskønne omgivelser. Området ved Fjerritslev kaldes for landet mellem hav og fjord. Du finder os i Fjerritslev. Denne hyggelige, mindre by ligger i hjertet af Hanherred. Vores område er kendt som et idyllisk og rekreativt område, og det er naturskabt. Du kommer til at overnatte i dejlige værelser på Fjerritslev Hostel nær Slettestrand og Svinkløv. Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel tilbyder billig overnatning i nyrenoverede værelser til weekendophold, ferie m.m. Hvis du ønsker det, kan du f.eks. overnatte i Fjerritslev Hostels skønne værelser, når du skal til Vesterhavsrock.

Idrætscenter Jammerbugt ligger i Hanherred og tilbyder billig overnatning Nordjylland

Udover at overnatte på Fjerritslev Hostels lyse og venlige værelser kan du også glæde dig over andre fordele. Du får muligheden for gratis wi-fi og parkering. Herudover er der også TV på værelserne, som også har eget badeværelse med bruser. Hvis du vil ud og forbrænde energi, kan du benytte vores moderne faciliteter i Idrætscenter Jammerbugt. Det er en god måde at samle folk omkring fysisk aktivitet og dermed lave noget sammen. Idrætscenter Jammerbugt tilbyder dig mange aktiviteter og har noget for alle aldre.

Idrætscenter Jammerbugt har hele to idrætshaller, en svømmehal, en gymnastiksal, skydebaner, keglebane, fodboldbaner og motionsrum. Du får derfor rig mulighed for både at træne og nyde den skønne natur eller de omkringliggende byers seværdigheder m.m. Uanset om du er på udkig efter en tur for familien, en lejrskoletur eller træningslejr, er Idrætscenter Jammerbugt et godt bud. I nærheden af Idrætscenter Jammerbugt finder du f.eks. Fuglereservatet Ulvedybet. Der er ca. 40 km til Fårup Sommerland, som er en hyggelig udflugt for hele familien, skoler m.m. Aalborg ligger også inden for køreafstand fra Idrætscenter Jammerbugt med ca. 50 km afstand. Du har derfor mange muligheder uanset dine interesser.

Du kan samtidig nyde en dejlig morgenmad. Vores Idrætscenter og hostel er også vældigt populære hos mange par, som vil på romantisk ophold. Idrætscenter Jammerbugt har mange forskellige gæster. Idrætscenter Jammerbugt rummer mange muligheder på stedet og i omgivelserne. Idrætscenter Jammerbugt er en oplevelse værd, uanset om du er til udflugter til de større byer såsom Aalborg eller de charmerende gallerier med spændende kunst i vores område m.m.  Idrætscenter Jammerbugts gæster ved, at de får meget mere for deres penge, når de overnatter hos os.

Book nu