GDPR

Kære Gæst

Som følge af EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.

 

1. Vi er den dataansvarlige

Idrætscenter Jammerbugt er dataansvarlig for behandlingen af personlige oplysninger. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Idrætscenter Jammerbugt

Brøndumvej 14-16

9690 Fjerritslev

Cvr. 40703713

Tlf. 9821 1190

 

2. Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige.

Du kan kontakte vores dataansvarlige på følgende måde​

  • På tlf.  9821 1190
  • Ved brev: Idrætscenter Jammerbugt

Brøndumvej 14-16

9690 Fjerritslev.

 

3. Formål med behandling af dine personoplysninger

Når du reserverer et ophold eller laver en booking hos Idrætscenter Jammerbugt, giver du følgende oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

Vi bruger dit navn i vores system til at kunne reservere et ophold eller lave en booking til dig. Når du ankommer til centeret, vil vi kunne anvise det/de ønskede værelser/lokaler til dig ved fremsigelse af dit navn.

Vi registrerer dit tlf. nr. og din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig omkring din reservation. Vi bruger også din adresse og e-mail, hvis vi får brug for at skulle fremsende en regning til dig, eller anden korrespondance. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til en tredjepart.

 

4. Opbevaring / sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i vores online bookingsystem Halbooking samt i vores online økonomisystem e-conomic. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores dataansvarlige, og dine oplysninger vil efterfølgende blive slettet fra vores kartotek.