Fest og events

Arrangementer og events i Idrætscenter Jammerbugt!

Står du foran at skulle afholde din næste fest eller andet arrangement? Så kontakt os. Vi står til rådighed og gerne giver et uforpligtende tilbud på indhold og pris.

Hvad enten det drejer sig om private eller erhvervs arrangementer, er vi leveringsdygtige i hyggelige omgivelser, god mad samt meget konkurrencedygtige priser.

Fødselsdage, jubilæer, barnedåb, kurser mv. er alle mulige at afholde hos os. Det er kun dig, der sætter begrænsningen for, i hvilken anledning du ønsker at benytte vore faciliteter og gode køkken.

Kombiner eksempelvis din fest med idrætsaktiviteter, samt overnatning i vores komfortable værelser. Slut festen af med et dejligt morgenmåltid og få sagt ordentlig tak til gæsterne for denne gang.

Vi kan stort set lave præcis det arrangement i måtte efterspørge. Vores priser & kvalitet er yderst fornuftig. Så tænk på os næste gang i planlægger en begivenhed på virksomhedens eller egne vegne.

Vi har sammensat nogle forskellige menuforslag, som du kan se her. Og ellers er vi meget fleksible. Så har du andre ønsker, sammensætter vi menuen præcis som du ønsker.

 

Kontakt os på tlf. 98 21 11 90 eller send en mail på info@icjb.dk