Lejrskole og motion

Lejrskole

Er I på udkig efter det perfekte sted til jeres næste lejrskole?

Idrætscenter Jammerbugt og vores vandrehjem i Fjerritslev er det ideelle valg, hvor samvær og nærvær står i centrum – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Med 40 års erfaring i bagagen har vi været vært for skoler fra nær og fjern, og mange er blevet stamkunder gennem årene. Vi stræber altid efter at skabe de bedste rammer for et socialt og lærerigt ophold. Med idrætscentrets omfattende faciliteter, den varierede og smukke natur i Jammerbugten og Nordjyllands attraktioner er mulighederne mange.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre nærmere.

 

Hvad gør os og vores lejrskoler unikke?

Vi går ud over det forventede for at sikre jer en uforglemmelig oplevelse, som ikke overstiger jeres budget.

Fra cykeludlejning, nem booking af alle typer af idrætsfaciliteter til kontakt med busselskaber – vi står til rådighed både før og under jeres lejrskoleophold.

Vores vandrehjem kan rumme skoler i alle størrelser, da vi har hele 200 sovepladser. De rummelige og rene værelser har fire sovepladser, eget toilet, bad samt gratis wi-fi og TV med alle kanaler og indbyder til hygge i mindre grupper.

 

Lad os stå for maden

Vælg mellem at overlade madlavningen til os og nyd vores varierede og velsmagende mad, eller hyg jer med at lave maden selv i vores veludstyrede fælleskøkken.

Vi tilpasser os jeres behov for at sikre maksimal fleksibilitet i jeres program og efterkommer jeres ønsker til menu ift. intolerancer, valg eller fravalg af kød m.m. Spis og hyg sammen i vores store spisesal.

Hvis I ønsker at bruge tiden på fælles aktiviteter i stedet for, kan vi stå for samtlige 3 daglige måltider i løbet af jeres ophold.

 

Oplevelser tæt på

Beliggende i de smukke nordjyske omgivelser åbner Idrætscenter Jammerbugt op for en verden af muligheder.

Fra undervisningslokaler og svømmehal til gymnastiksale og moderne motionsrum – vi har det hele og stiller det gratis til jeres rådighed efter aftale.

Gåafstand til skovplantager og stranden i kort køreafstand. I gåafstand af idrætscentret kan I afprøve jeres evner på skydebanen, bowle, spille golf eller få fart over feltet på vores lokale mountainbikespor.

Tag en tur til Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fiskerlejet Thorup Strand eller Fuglereservatet Vejlerne. Hvis I er klar til at udforske mere, ligger Nordsøen Oceanarium, Skagen, Kunsten Museum i Aalborg og Bunkerne i Hanstholm kun en bustur væk.

Få mere inspiration til et skræddersyet program her.

 

Sissel udtaler: fremragende lejrskole

Få et indtryk af lejrskoleophold hos Idrætscenter Jammerbugt via lærer Sissel Møller fra Rydhave Slots Efterskole:

“Allerede ved booking mærkede man hvilken positiv og åben tilgang personalet i Idrætscenter Jammerbugt besidder. Der var ikke dét, som ikke kunne lade sig gøre både ift. værelser, mad og aktiviteter.

Det lød for godt til at være sandt til den billige pris, som det samtidig var. MEN det var ikke for godt til at være sandt, for opholdet var præcis, som vi ønskede. Alt levede op til forventningerne, og endda endnu mere.

Med 25 efterskoleelever var der ikke blot masser af plads at boltre sig på, der var også aktiviteter for alle slags. Maden smagte fantastisk, og der var mad til både at mætte og glæde veganere, vegetarer som kræsne teenagere. Køkkenpersonalet var i øvrigt ekstremt fleksible i ønsker om flytning af spisetider.

Når dagen var gået, nød vi fællesarealerne og i den grad det kæmpe store og flotte køkken, som havde alt, hvad man kunne have brug for.

Fremragende personale i receptionen som ikke blot var der, men også var klar på hyggesnak og hjælp med alt fra vandreture til lån af cykel og til at sprede en god stemning.

Der er en grund til Idrætscenter Jammerbugt er et 5-stjernet hostel, for der er 100 stjerner herfra.

Tak for et skønt ophold!”

 

Hjælp til planlægning af lejrskole

Lejrskoleophold kræver koordinering og planlægning, og vi står klar til at hjælpe. Blot lad os vide jeres ønsker på forhånd, så plejer alt at kunne lade sig gøre.

Få mere at vide om lejrskoleophold, aktiviteter, maden og vores specialpriser ved at kontakte os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

Alternativt kan I udfylde vores bestillingsseddel for grupper her.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Smuk natur i Jammerbugten