Lejrskole

Lejrskole

Er I på udkig efter et skønt sted til jeres lejrskole?

Idrætscenter Jammerbugt byder på alle de nødvendige rammer for et vellykket lejrskoleophold med samvær og nærvær i fokus – endda til konkurrencedygtige priser.

Uanset om I ønsker adgang til et utal af idrætsfaciliteter, sund forplejning, mulighed for at lave mad selv eller udflugter tæt eller længere væk, så er Idrætscenter Jammerbugten og Fjerritslev Hostel lige noget for jer.

 

35 år med lejrskoleOphold

Hos Idrætscenter Jammerbugt har vi stor erfaring med lejrskoler. Igennem de sidste 35 år har vi haft fornøjelsen af skoler fra nær og fjern, hvoraf mange er blevet stamkunder.

Vi elsker lejrskoler, og vi bestræber os altid på at skabe de bedste rammer for et hyggeligt og lærerigt lejrskoleophold. Med idrætscenterets mange faciliteter og Nordjyllands adskillige attraktioner er mulighederne uendelige.

Vi tilbyder hjælp til alt fra cykeludlejning, booking af idrætsfaciliteter til kontakt til busselskaber – både før og under jeres lejrskoleophold.

Få mest muligt ud af jeres lejrskole, og lad os hjælpe med at planlægge et program med uforglemmelige minder for både elever og lærer.

Kontakt os da på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre nærmere.

 

Lejrskole med plads til alle

Fjerritslev Hostel kan med sine 200 sovepladser huse skoler af alle størrelser. Værelserne er indrettet på rigtig lejrskole-manér med 4 sovepladser på hvert værelse. Eget toilet og bad er der på alle værelser, som desuden byder på gratis wi-fi og TV med alle kanaler.

Med et lejrskoleophold på Idrætscenter Jammerbugt kan I vælge at overlade madlavningen til os. Fjerritslev Hostel er kendt for sin gode, sunde mad, og vi står gerne for serviceringen, så I får mere plads i programmet.

Ønsker I i stedet, at madlavningen skal være en del af jeres lejrskoleoplevelse, er der også rig mulighed dette i vores fine fælleskøkken.

 

tæt på attraktioner

Med en placering i de smukke Nordjyske omgivelser er mulighederne mange.

Vælger I et lejrskoleophold hos Idrætscenter Jammerbugt, får I fri adgang til centrets mange faciliteter.

Idrætscenter Jammerbugt har bl.a. undervisningslokaler, svømmehal med vipper og sauna, gymnastiksale, moderne motionsrum, fodboldbaner og idrætshaller med mulighed for boldspil, badminton m.m.

Udover vores egne faciliteter, byder Fjerritslev by og omegn også på flere lærerige og sjove lejrskoleaktiviteter. Vi har skov, vandrerklitter og Vesterhavet tæt på.

I gå-afstand af idrætscentret kan I afprøve jeres evner på skydebanen, bowle, spille golf eller få fart over feltet på vores lokale mountainbikespor.

Ellers kan vi anbefale en udflugt til Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fiskerlejet Thorup Strand eller Fuglereservatet Vejlerne.

Har I mod på at komme ud over byens grænser, ligger Nordsøen Oceanarium, Skagen, Aalborg Zoo og Bunkerne i Hanstholm kun en bustur væk.

Få mere inspiration til jeres lejrskoleprogram i vores overblik over de største seværdigheder i Fjerritslev og oplevelser i Nordjylland.

 

Hjælp til lejrskoleophold

Vi ved, at lejrskoleophold kræver både koordinering og planlægning – og vi hjælper gerne.

Book jeres lejrskoleophold eller hør mere om vores specialpriser for lejrskoler ved at kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Lejrskole i Nordjylland