Lejrskole og motion

Lejrskole

Er I på udkig efter et skønt sted til jeres lejrskole?

Idrætscenter Jammerbugt byder på alle de nødvendige rammer for et vellykket lejrskoleophold med samvær og nærvær i fokus – endda til konkurrencedygtige priser.

Uanset om I ønsker adgang til et utal af idrætsfaciliteter, sund forplejning, mulighed for at lave mad selv eller udflugter tæt eller længere væk, så er Idrætscenter Jammerbugten og Fjerritslev Hostel lige noget for jer.

 

35 år med lejrskoleOphold

Hos Idrætscenter Jammerbugt har vi stor erfaring med lejrskoler. Igennem de sidste 35 år har vi haft fornøjelsen af skoler fra nær og fjern, hvoraf mange er blevet stamkunder.

Vi elsker lejrskoler, og vi bestræber os altid på at skabe de bedste rammer for et hyggeligt og lærerigt lejrskoleophold. Med idrætscenterets mange faciliteter og Nordjyllands adskillige attraktioner er mulighederne uendelige.

Vi tilbyder hjælp til alt fra cykeludlejning, booking af idrætsfaciliteter til kontakt til busselskaber – både før og under jeres lejrskoleophold.

Få mest muligt ud af jeres lejrskole, og lad os hjælpe med at planlægge et program med uforglemmelige minder for både elever og lærer.

Kontakt os da på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre nærmere.

 

Lejrskole med plads til alle

Fjerritslev Hostel kan med sine 200 sovepladser huse skoler af alle størrelser. Værelserne er indrettet på rigtig lejrskole-manér med 4 sovepladser på hvert værelse. Eget toilet og bad er der på alle værelser, som desuden byder på gratis wi-fi og TV med alle kanaler.

Med et lejrskoleophold på Idrætscenter Jammerbugt kan I vælge at overlade madlavningen til os. Fjerritslev Hostel er kendt for sin gode, sunde mad, og vi står gerne for serviceringen, så I får mere plads i programmet.

Ønsker I i stedet, at madlavningen skal være en del af jeres lejrskoleoplevelse, er der også rig mulighed dette i vores fine fælleskøkken.

 

tæt på attraktioner

Med en placering i de smukke nordjyske omgivelser er mulighederne mange.

Vælger I et lejrskoleophold hos Idrætscenter Jammerbugt, får I fri adgang til centrets mange faciliteter.

Idrætscenter Jammerbugt har bl.a. undervisningslokaler, svømmehal med vipper og sauna, gymnastiksale, moderne motionsrum, fodboldbaner og idrætshaller med mulighed for boldspil, badminton m.m.

Udover vores egne faciliteter, byder Fjerritslev by og omegn også på flere lærerige og sjove lejrskoleaktiviteter. Vi har skov, vandrerklitter og Vesterhavet tæt på.

I gåafstand af idrætscentret kan I afprøve jeres evner på skydebanen, bowle, spille golf eller få fart over feltet på vores lokale mountainbikespor.

Ellers kan vi anbefale en udflugt til Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fiskerlejet Thorup Strand eller Fuglereservatet Vejlerne.

Har I mod på at komme ud over byens grænser, ligger Nordsøen Oceanarium, Skagen, Aalborg Zoo og Bunkerne i Hanstholm kun en bustur væk.

Få mere inspiration til et skræddersyet program her.

 

Sissel udtaler: fremragende lejrskoleophold

Få et indtryk af lejrskoleophold hos Idrætscenter Jammerbugt via lærer Sissel Møller fra Rydhave Slots Efterskole:

“Allerede ved booking mærkede man hvilken positiv og åben tilgang personalet i Idrætscenter Jammerbugt besidder. Der var ikke dét, som ikke kunne lade sig gøre både ift. værelser, mad og aktiviteter.

Det lød for godt til at være sandt til den billige pris, som det samtidig var. MEN det var ikke for godt til at være sandt, for opholdet var præcis, som vi ønskede. Alt levede op til forventningerne, og endda endnu mere.

Med 25 efterskoleelever var der ikke blot masser af plads at boltre sig på, der var også aktiviteter for alle slags. Maden smagte fantastisk, og der var mad til både at mætte og glæde veganere, vegetarer som kræsne teenagere. Køkkenpersonalet var i øvrigt ekstremt fleksible i ønsker om flytning af spisetider.

Når dagen var gået, nød vi fællesarealerne og i den grad det kæmpe store og flotte køkken, som havde alt, hvad man kunne have brug for.

Fremragende personale i receptionen som ikke blot var der, men også var klar på hyggesnak og hjælp med alt fra vandreture til lån af cykel og til at sprede en god stemning.

Der er en grund til Idrætscenter Jammerbugt er et 5-stjernet hostel, for der er 100 stjerner herfra.

Tak for et skønt ophold!”

 

Hjælp til lejrskoleophold

Vi ved, at lejrskoleophold kræver både koordinering og planlægning – og vi hjælper gerne.

Book jeres lejrskoleophold eller hør mere om vores specialpriser for lejrskoler ved at kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

Alternativt kan du nemt udfylde vores bestillingsseddel for grupper her.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Smuk natur i Jammerbugten