Slettestrand og oplevelser i Nordjylland

Oplevelser i Nordjylland

I Nordjylland finder du aktive og afslappende oplevelser for store og små.

Når I booker et ophold hos Idrætscenter Jammerbugt, åbner der ser en verden af muligheder.

Der er nemlig rig mulighed for at få nye oplevelser i og i nærheden af Fjerritslev by, som vi befinder os i hjertet af. Eller for nye eventyr i en overkommelig køreafstand i bil eller bus.

Nordjylland byder på alsidige oplevelser for enhver smag. Smuk natur, flotte kyststrækninger, kultur, historie og hygge.

Er I mere til forlystelsesparker eller zoologiske haver? Det har vi også.

Få et overblik over de mange seværdigheder, du kan opleve om dagen, når du holder ferie, lejrskole eller træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel.

 

Lokale oplevelser i Fjerritslev

Fjerritslev er kendt som handelsbyen mellem hav og fjord.

Han Herred området, som Fjerritslev befinder sige i, er en sand natur-perle i Jammerbugten. Tæt på brede, hvide sandstrande, skov og klitter, der indbyder til vandre- og cykelture.

Fjerritslev byder dog også på shopping, lækker mad og events.

Ønsker I at blive klogere på Fjerritslevs historie og Nordeuropas ældste bryggeri, så skal I ikke snyde jer selv for et besøg på Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum.

Ved Fiskerlejet på Thorup Strand – som du måske allerede kender fra tv-serien Gutterne på Kutterne – kan I få et indblik i de århundredgamle, stolte kystfiskertraditioner, hvor de smukke klinkbyggede havbåde ligger side om side efter en travl nat på havet.

Inden for en radius af blot 15 km fra Fjerritslev og Idrætscenter Jammerbugt kan I nyde Vesterhavet og de smukke vandreklitter. Faktisk indgår flere af vores lokale strande i Jammerbugten i TV2’s populære tv-drama Badehotellet, såsom Svinkløv, Grønnestrand og Slettestrand.

Derudover kan I besøge Nordeuropas største fuglereservat eller Danmarks eneste lyngbeklædte mølle ved Grønnestrand.

I kan blive klogere på Fjerritslev og nogle af de spændende attraktioner, som vi klart anbefaler jer at besøge, her:

Vandretur med udsigt over Svinkløv Badehotel i Nordjylland

Mindeværdige oplevelser i Nordjylland

Bevæger I jer lidt længere væk fra Fjerritslev, er der mulighed for at besøge nogle af Nordjyllands mange attraktioner.

En lille times kørsel fra Idrætscenter Jammerbugt ligger Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan blive klogere på Nordsøens forunderlige dyreliv.

Tager I turen længere nord på, kan I gå på opdagelse i Skagen. Kendt for sit smukke lys, hvide sandstrande og ikke mindst Grenen, hvor de to have mødes.

Kører I til fiskeribyen Hanstholm, kan I besøge Danmarks største bunkermuseum og komme tæt på 2. Verdenskrig og tyskernes enorme fæstninger i Danmark.

Skal der skrues op for tempoet, så kan I med fordel besøge forlystelsesparkerne Fårup Sommerland, som ligger 40 km væk, eller Jesperhus kendt oprindeligt for sin Blomsterpark. Begge steder byder på sjove heldagsoplevelser for hele familien.

Er I mere til eksotiske dyr, så kan vi varmt anbefale jer at besøge Aalborg Zoo.

Her kan I læse mere om nogle af Nordjyllands mange aktiviteter:

 

Hvad ønsker I at opleve i Nordjylland?

Hos Idrætscenter Jammerbugt kender vi alle seværdigheder i Fjerritslev og Nordjylland. Vi kommer gerne med inspiration og gode forslag til aktiviteter, så I får de bedste oplevelser med hjem efter et skønt ophold hos os.

Kontakt os i dag på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk,og hør mere om de billige overnatningsmuligheder på vores hostel og få forslag til det perfekte program for jer.

 

Fotos: Niclas Jessen/VisitDenmark

Cafe i Skagen og oplevelser i Nordjylland