træningslejr svømning

Træningslejr

Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel er det ideelle sted for jeres næste træningslejr i Nordjylland.

Med gode sportsbaner, et veltrimmet sportscenter og smukke nordjyske omgivelser har vi de rette rammer, hvor vi sammen med jer, kan skabe minder, der er værd at tage med hjem.

Vi har erfaring med at afholde træningslejre i fodbold, svømning, håndbold, badminton, volleyball, tennis… Ja, gennem årene har vi huset ALLE typer af idrætsgrene. Vi har sågar afholdt en træningslejr for en rulleskøjteklub og et orkester fra Aalborg!

På Idrætscenter Jammerbugt har vi plads til 200 gæster på vores vandrehjem med lyse værelser med wifi, tv samt eget bad og wc. Og med mulighed for at campere på centrets grønne arealer, kan vi klare overnatning for træningslejre i alle størrelser.

Med vores mangeårige erfaring med at afholde træningslejre, kan I trygt overlade planlægningen til os.

Derfor er Idrætscenter Jammerbugt det naturlige valg for jeres næste træningslejrophold.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at booke eller høre mere.

 

træningslejre I FODBOLD, SVØMNING, HÅNDBOLD, BADMINTON, VOLLEYBALL, TENNIS… JA ALLE IDRÆTSGRENE

Der er plads til både kamp og træning på vores 8 fodboldbaner og tilhørende kunstgræsbane, når der afholdes fodboldtræningslejr. I vores 2 store indendørs sportshaller kan I blandt andet spille fodbold, håndbold, volleyball eller badminton.

Overvejer I en svømmetræningslejr, tilbyder vi en stor indendørs svømmehal med 25 meter baner, vipper og sauna.

Med 25 års erfaring i planlægning af træningslejre, ved vi, hvad der skal til for at skabe et succesfuldt ophold – og den viden deler vi gerne.

Vores besøgende kommer primært fra Danmark, Norge og Sverige. Vi tager imod juniorhold, ynglingehold og seniorhold fra forskellige serier og divisioner, typisk i februar-marts og i juli-august månederne over en forlænget weekend.

Et træningslejrophold hos Idrætscenter Jammerbugt er perfekt til at finpudse jeres træningsform og ryste holdet sammen, inden turneringerne går i gang.

Når I afholder træningslejr hos os, tilbyder vi ikke kun idrætsfaciliteter. Som en del af servicepakken hjælper vi gerne med at finde modstandere, bestille dommere og planlægge og tilrettelægge træningslejren, så den passer perfekt til jeres ønsker.

Træning og sport hænger naturligt sammen med sund kost. Den står vi gerne for, så I får et nemt og bekvemt træningslejrophold. Vores fantastiske køkkenpersonale står klar til at servicere jer med mad, der smager godt og passer til en aktiv livsstil. Vi står gerne for forplejning under hele eller dele af jeres træningslejr. Spisetiden kan endda tilpasses efter jeres behov.

 

Træningslejr med muligheder

Hos Idrætscenter Jammerbugt er der rig mulighed for at kombinere jeres træningsophold med andre aktiviteter. Både idrætscentret og Fjerritslev by tilbyder et væld af muligheder.

Såsom bordtennis, basketball, billard, svømning, tennis, skydning, golf, afmærkede mountainbike-spor og løberuter lige udenfor døren. For blot at nævne nogle af dem.

Der er derfor rig mulighed for at få brændt energi af og afprøve andre sportsgrene, når I besøger os og frit benytter jer af Idrætscenter Jammerbugts mange faciliteter.

Ønsker I at krydre træningslejren med udflugter til sjove eller lærerige attraktioner i Nordjylland, så kan vi anbefale Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium, som alle befinder sig en kort bustur væk.

 

trænere udtaler: SUBLIMT sted for træningslejre

Gennem årene har vi fået mange fine hilsner fra vores gæster. Hør bare, hvad de to trænere, Karsten og Torben, har at sige om henholdsvis en håndbold- og en triathlon-træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt:

 

Torben Rokkedal Lausch, Cheftræner Aarhus 1900 Elite Triathlon, siger:

”Vi besøgte Idrætscenter Jammerbugt i en forlænget weekend til en træningssamling for vores eliteudøvere! Det var et glimrende ophold! Idrætscenteret har fremragende faciliteter med alt på et sted. Svømmehal, indendørs haller, styrketræning, kost & logi samt gode fællesarealer. Vi brugte opholdet til at få rystet vores gruppe sammen, og til at lave en masse god træning. Til dette er Idrætscenteret oplagt, og den tilstødende natur er ligeledes glimrende til gode cykel- og løbemuligheder. Vi kommer helt sikkert igen.”

 

Karsten Valbjørn, håndboldtræner Dianalund 3. division herrer, fortæller:

“Som træner og spiller for vores divisionsherrer i Dianalund, har vi flere gange været på træningslejr i Idrætscenter Jammerbugt.
 
Et helt sublimt sted med super service. Alt er samlet under et tag, gode værelser (med eget bad/wc og TV), to idrætshaller, svømmehal, hobbyrum med billard/bordtennis, motionscenter og spisesal etc..!
 
Man får super god mad (kan faktisk komme med ønsker), stor fleksibilitet mht. spisetider så de passer med kampe og træningspas, og der er håndboldkyndige folk på stedet.

Vi beder om de kampe vi ønsker ud fra hvilket niveau, og i hvilken rækkefølge vi ønsker træningskampene i, og Idrætscenter Jammerbugt leverer bare varen, hver gang! Udover at finde vores modstandere, bestiller de desuden også dommere til kampene!
 
En træningslejr som opstart, eller mellem jul/nytår, er KLART at foretrække fremfor klassiske turneringer og stævner. Spillerne bliver ikke så slidte og evt. skader minimeres, for programmet styrer man selv som klub. Man sover og bor selvfølgelig langt bedre end på en skole eller gymnastiksal, som der ellers er tradition for ved de klassiske stævner/turneringer. Så vi oplever helt klart friske spillere begge døgn (fredag-søndag), og det sikrer det perfekte sportslige udbytte.
 
Stedet ligger i fantastiske omgivelser med 5 minutters kørsel til Vesterhavet og stranden, skov og løberuter lige uden døren og meget mere. Har man som klub også brug for Teambuilding øvelser, kan stedet også være behjælpelige med det.
 
En træningslejr i Idrætscenter Jammerbugt er en sikker vinder! Kontakt eller ring til dem for tilbud! De er meget rimelige i pris i forhold til indhold!”

 

Book nemt træningslejr

Skal Idrætscenter Jammerbugt være lokationen for jeres næste træningslejr?

Vi står klar med råd og vejledning og kommer gerne med inspiration og gode forslag til både planlægning og aktiviteter.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk – eller udfyld nemt vores bestillingsseddel for grupper her.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Faciliteter

  • 8 fodboldbaner
  • Kunstgræsbane
  • 2 idrætshaller
  • Svømmehal inkl. sauna og vipper
  • Nyt og moderne træningscenter
  • Smuk natur med skov og strand

Servicepakke

  • Hjælp til at finde modstandere
  • Hjælp til at planlægge og tilrettelægge træningslejren
  • Hjælp til at bestille dommere
Træningslejr fodbold