Fjerritslev Motionscenter

Fjerritslev Motionscenter – gør det for din egen skyld

Fjerritslev Motionscenter er et moderne motionscenter. Du får billig adgang til mere end styrketræning og moderne træningsfaciliteter. Så meld dig ind i Fjerritslev Motionscenter og få mere for dine penge.

Du får adgang til mere end styrketræning

Udover styrketræning kan du træne på hold, hvor du instrueres af en instruktør. Nu til dags er styrketræning ligefrem blevet en folkesport. Både unge og gamle kommer let i gang og udnytter styrketræningens fordele. Styrketræner du i en time hver 3. dag, får du resultater såsom større styrke og øget muskelmasse. Du opnår flere helbredsmæssige fordele med styrketræning såsom f.eks. mindre risiko for type 2 diabetes samt overvægt.

Hos Fjerritslev Motionscenter kan du også prøve body bike. Er det ok med dig at svede, så kom i form og tab nogle kilo på rekord tid med body bike. Der er fart på i body bike træning, som er fyldt med energi og power. Det er hård træning, men man ser også resultater. Du har også lav risiko for at pådrage dig skader. Body bike træningen giver ikke din krop skadelige slag og stød. Det er helt naturlige kropsbevægelser.

Body bike, som er intervaltræning, gør også, at træningen ikke bliver kedelig for dig. Intervaltræning betyder, at man veksler mellem fuldt tempo og lidt lavere tempo. Det er ikke svært at træne body bike. Fjerritslev Motionscenters instruktør er synlig for dig, og du kan høre vores instruktør hele tiden. Træningen bliver tilpasset dit og de andres niveau. Intervaltræning er en meget effektiv træningsform, hvis du vil tabe dig eller få en bedre kondi. Alle kan træne body bike uafhængigt af ens træningsniveau og egne ambitioner.

Cirkeltræning er også en god træningsform for alle uanset alder og vægt. Der trænes muskelstyrkeudholdenhed. Du træner alle kroppens største muskelgrupper igennem med 45 sekunder på hver maskine. Træningen foregår på bestemte styrketræningsmaskiner, som står i en cirkel. Der er instruktør på cirkeltræningsholdene.

Er du interesseret i et ophold på Idrætscenter Jammerbugt – så se her.