Overnatning Nordjylland

Overnatning i Nordjylland – Idrætscenter Jammerbugt et perfekt udgangspunkt

Leder du efter overnatning i Nordjylland til overkommelige priser?

Og drømmer du om nye, aktive og afslappende oplevelser? Så er et ophold med overnatning på Idrætscenter Jammerbugt garanteret noget for jer.

Idrætscenter Jammerbugt har hyggelige værelser til 1, 2, 3 eller 4 personer. Hos Fjerritslev Hostel kan du booke helt ned til en enkelt overnatning, som samtidig giver jer direkte adgang til idrætsfaciliteter, natur og seværdigheder i Nordjylland. Vores fleksible og attraktive overnatningsmulighed appellerer derfor bredt og tiltrækker folk fra nær og fjern.

Book jeres overnatning online eller kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

 

Hyggelig overnatning i komfortable værelser

Booker du et ophold hos os, kan du glæde dig til at overnatte billigt i lyse, rene værelser på Nordjyllands hyggeligste Idrætscenter.

Vores i alt 40 værelser indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær. Alle værelser er med eget toilet og bad med bruser – og det er muligt at booke enkelt- og dobbeltværelser.

Samtlige værelser er renoveret for nyligt. I kan derfor glæde jer til nyt interiør og komfortable box-madrasser. Værelserne er indrettet med bord og stole, hvor I f.eks. kan slappe af med et spil kort om aftenen – ovenpå en begivenhedsrig dag. Der er desuden TV og garderobeskab på værelserne samt gratis parkering og wi-fi.

Med i alt 200 sovepladser kan vi tilbyde overnatning til både små og større grupper af gæster. Ønsker I at medbringe jeres kæledyr, så er det også velkomment hos Idrætscenter Jammerbugt.

Efter en dejlig nats søvn kan I starte jeres dag med vores lækre og alsidige morgenbuffet. Eller selv stå for at lave maden i fælleskøkkenet med alle de nødvendige faciliteter til jeres rådighed.

 

 

OVERNATNING MED FORDELE og oplevelser

Når du booker et ophold hos os, kan I glæde jer til at overnatte på det hyggelige Fjerritslev Hostel, der deler tag med vores store og moderne idrætscenter.

Efter en rolig nats søvn, kan I se frem til fri adgang til Idrætscenter Jammerbugts mange idrætsfaciliteter, såsom vores moderne motionsrum eller vores svømmehal med sauna og vipper. Eller dyst mod hinanden på vores boldbaner eller med et slag bordtennis. Centret tilbyder et unikt udbud af sjove aktiviteter, der samler folk i alle aldre. 

Ud over de rige muligheder for at træne, kan I nyde den smukke natur eller de omkringliggende seværdigheder.

Lige udenfor centret byder Fjerritslev by på hyggelige butikker, lokale attraktioner og skønne naturoplevelser tæt på hav og skov. I en overkommelig køreafstand fra idrætscenteret venter der jer utallige, besøgsværdige attraktioner – uanset om I er til by, kultur eller forlystelsesparker.

Få inspiration til oplevelser i Nordjylland under jeres ophold med overnatning hos os.

 

Overnatning til en GOD pris i Nordjylland

En overnatning hos Idrætscenter Jammerbugt starter fra blot 395 kr.

Du har mulighed for at tilkøbe sengelinned og vores populære morgenmad.

Når vi spørger vores gæster, hvad de sætter pris på ved os, så nævner de altid de rekreative og naturskønne omgivelser. Og at de føler, at de får meget mere for deres penge, når de overnatter hos os. Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel tilbyder et hyggeligt alternativ til dyre og upersonlige hoteller. Der er nemlig rig mulighed for socialt samvær i vores hyggelige fællesrum.

 

Book din overnatning i dag

Book jeres overnatning i Nordjylland online, hvor I også kan se prisen på jeres ophold og ledige datoer.

Er I en større gruppe, der ønsker at besøge os, er I velkomne til at fange os på telefon 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, så I selv kan opleve vores uformelle og behagelige atmosfære – og få en overnatning i Nordjylland til en attraktiv pris. Uanset om I er på udkig efter en billig og aktiv ferie eller de bedste rammer for jeres næste lejrskole, træningslejr eller familietræf med overnatning i Nordjylland, så er Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel noget for jer.

 

Øverste foto: Mette Johnsen/VisitDenmark