Overnatning Nordjylland

Overnatning i Nordjylland – Idrætscenter Jammerbugt et perfekt udgangspunkt

Leder du efter overnatning i Nordjylland til overkommelige priser?

Og drømmer du om aktive og afslappende oplevelser? Så er overnatning på Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev garanteret noget for jer.

Idrætscenter Jammerbugt har hyggelige værelser til 1, 2, 3 eller 4 personer. Hos Fjerritslev Hostel kan du booke helt ned til en enkelt overnatning, som samtidig giver jer direkte adgang til idrætsfaciliteter, natur og seværdigheder i Nordjylland.

Vores fleksible og attraktive overnatningsmulighed appellerer derfor bredt og tiltrækker folk fra nær og fjern. Book jeres overnatning online eller kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

 

Hyggelig overnatning i komfortable værelser

Glæd dig til at overnatte billigt i lyse, rene værelser på Nordjyllands hyggeligste Idrætscenter. Vores 40 værelser – og i alt 200 sengepladser – indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær. Alle værelser er med eget toilet og bad med bruser – og det er muligt at booke enkelt- og dobbeltværelser.

Samtlige værelser er renoveret for nyligt. Værelserne er derfor med nyt interiør, komfortable box-madrasser og indrettet med bord, stole og garderobeskab. Slap af på værelset med et spil kort om aftenen eller den store TV-pakke. Gratis parkering og wi-fi er med i prisen.

Renlige kæledyr er også velkomne.

Start dagen med vores lækre og alsidige morgenbuffet – eller stå selv for at lave maden i vores indbydende fælleskøkken med alle de nødvendige faciliteter til jeres rådighed.

 

 

Overnatning til en GOD pris i Nordjylland

En overnatning hos Idrætscenter Jammerbugt starter fra blot 445 kr. Du har mulighed for at tilkøbe sengelinned og vores populære morgenmad.

Når vi spørger vores gæster, hvad de sætter pris på ved os, så nævner de altid de rekreative og naturskønne omgivelser. Og at de føler, at de får meget mere for deres penge, når de overnatter hos os. For Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel tilbyder et hyggeligt alternativ til dyre og upersonlige hoteller – med mulighed for socialt samvær i vores hyggelige fællesrum.

 

OVERNATNING MED FORDELE og oplevelser

Når du booker et ophold hos os, kan I glæde jer til at overnatte på det hyggelige Fjerritslev Hostel, der deler tag med vores store og moderne idrætscenter.

Efter en rolig nats søvn, kan I se frem til fri adgang til Idrætscenter Jammerbugts mange idrætsfaciliteter, såsom vores moderne motionsrum eller vores svømmehal med sauna og vipper. Eller dyst mod hinanden på vores boldbaner eller med et slag bordtennis. Centret tilbyder et unikt udbud af sjove aktiviteter, der samler folk i alle aldre. 

Ud over de rige muligheder for at træne, kan I nyde den smukke natur eller de omkringliggende seværdigheder.

Lige udenfor centret byder Fjerritslev by på hyggelige butikker, lokale attraktioner og skønne naturoplevelser tæt på hav og skov. I en overkommelig køreafstand fra idrætscenteret venter der jer utallige, besøgsværdige attraktioner – uanset om I er til by, kultur eller forlystelsesparker.

Få inspiration til oplevelser i Nordjylland under jeres ophold med overnatning hos os.

 

Book din overnatning i dag

Book jeres overnatning i Nordjylland online, hvor I kan se pris og ledige datoer.

Er I en større gruppe, der ønsker at besøge os, er I velkomne til at fange os på telefon 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, så I selv kan opleve vores uformelle og behagelige atmosfære – og få en overnatning i Nordjylland til en attraktiv pris.

Uanset om I er på udkig efter…:

så er Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel med garanti noget for jer.

 

Øverste foto: Mette Johnsen/VisitDenmark