Kom med på Vandreferie i Jammerbugten

Er du på udkig efter de allerbedste vandreture i Nordjylland?

Så læs om vores populære 4-dages ultimativ vandreferie i Jammerbugten.

Vandreferierne er perfekte for dig, som gerne vil opleve noget af den allersmukkeste natur i Danmark – som fører dig ind i plantager, skove og langs havet. Du kan se frem til et nemt vandreophold, hvor du ikke skal tænke på planlægning af vandreruter, overnatning, lækker mad eller transport. Vi har nemlig sørget for det hele.

Når du ankommer til vores hyggelige vandrerhjem i Fjerritslev i Jammerbugten, kan du fokusere på at nyde dit ophold og glæde dig til unikke naturoplevelser på Nordjyllands flotteste vandrestier. Prisen for vandreferierne starter fra blot kr. 3.795,- pr. person.

I 2024 afholder Idrætscenter Jammerbugt igen vandreferien på udvalgte datoer hen over året, og vi åbner op for tilmeldinger allerede nu.

Læs om vandreferiens fulde program her. Eller kontakt Peter på mobil 20 85 29 96 eller pm@icjb.dk for at høre mere om muligheden for vandreture og overnatning i Jammerbugten og Nordjylland.

 

Unikke vANDRETURE I JAMMERBUGTEN

Vandring i Jammerbugten i Nordjylland vil med garanti pirre alle dine sanser, når du vandrer i Fosdalen, Svinkløv, Bulbjerg eller Vester Thorup Klitplantage. Du kan komme til at vandre på Hærvejen og Nordsøstien – og dermed opleve kuperet istidsterræn, store skove og smukke kyststrækninger. Du går også i en natur, hvor du kan opleve sporene fra 2. Verdenskrig og høre om dengang, John Lennon besøgte Thy.

Glæd dig til at se en natur, som du sikkert ikke vidste fandtes i Danmark – nemlig seværdigheden Svinklovene med dens smukke, bølgede og grønne landskab.

 

“Smuk natur, god overnatning til prisen og entusiastiske turledere. 100% af de tidligere deltagere, som har udfyldt vores spørgeskema, anbefaler vandreturene og Vandreferie ved Jammerbugten til andre – og giver tilsagn om, at de meget gerne vender retur til vores smukke egn.” 

 

Vester Thorup Klitplantage ligger ud til den nordvendte del af Jammerbugts kyst. Mod vest ligger fuglefjeldet Bulbjerg og mod øst fiskerlejet Thorupstrand, som du kender fra TV2’s Gutterne på kutterne – vores seje, lokale fiskere, der kæmper for bæredygtigt fiskeri. Thorupstrand er desuden et af de eneste steder i Danmark, hvor bådene bliver trukket på land med en bulldozer.

Dyrelivet i Jammerbugten er mangfoldigt. Ofte ser vi rådyr, krondyr, ræve og mågearten Riden ved Bulbjerg, når vi vandrer på de varierede vandrestier.

Det og meget mere vil du opleve, når du besøger os for at få den fuldendte vandreoplevelse i Jammerbugten i Nordjylland. Din turguide vil fortælle alle de lokale (røver)historier – og det sociale er i top, når vi vandrer som gruppe.

 

Introduktion til vandreferie i Jammerbugten

Ultimativ vandreferie i Jammerbugten er med guide alle dage og henvender sig til nybegynderen samt den mere øvede vandreentusiast i alle aldre.

Billeder siger som bekendt mere end ord. Få en smagsprøve på de seværdigheder, som du kan kommer til at opleve, når du tilmelder dig:

 

Du kan allerede nu tilmelde dig vandreferien på udvalgte datoer i 2024 fra april til oktober.

Læs det fulde program og alle detaljer inkl. nem tilmelding her: Ultimativ vandreferie i Jammerbugten

 

Vil du høre mere om oplevelses- og vandreture i Jammerbugten?

Skal Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Vandrerhjem være vært for jeres vandreture i Nordjylland?

Skriv gerne en mail til pm@icjb.dk eller ring på mobil 20 85 29 96.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!