Golfophold Nordjylland

Golfophold Nordjylland – central placering til en fantastisk golfoplevelse

Leder du efter et golfophold Nordjylland?

Så er du kommet til rette sted. For Idrætscenter Jammerbugt har, hvad du søger – og mere til.

Både vi og Jammerbugt Golfklub ligger i Fjerritslev – lige i hjertet af Han-Herred området, som betegnes som landet mellem hav og fjord. Området er kendt for smuk natur og utallige oplevelser. Hos os finder du også uforglemmelige golfophold til fornuftige priser.

Kontakt os på telefon 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre mere om golfophold i Nordjylland eller book overnatning.

 

UforglemmeligT golfophold i nordjylland

Hos Idrætscenter Jammerbugt får vi jævnligt besøg af golfspillere, der flere gange om året tager på golfophold.

Mange golfspillere vælger at besøge Fjerritslev, da Idrætscenter Jammerbugt er kendt for gode faciliteter, fair priser og selvfølgelig den naturskønne golfbane, der blot befinder sig 2 minutter væk.

Golfbanen byder på 18 huller i alt og bliver betegnet som vanskelig, men interessant. Både nybegyndere og garvede spillere kan derfor få glæde af at (gen)besøge Idrætscenter Jammerbugt og Jammerbugtens Golfklub.

 

golfophold med bonusoplevelser

Idrætscenter Jammerbugt har en fantastisk beliggenhed i den skønneste natur. Dyrk din favoritsport, og kombiner dit golfophold med aktive og afslappende oplevelser.

Under dit besøg kan du frit bruge Idrætscenter Jammerbugts faciliteter, som bl.a. byder på 2 idrætshaller, svømmehal med sauna, gymnastiksal, keglebane, skydebaner, motionsrum og fodboldbaner. Du får mange muligheder for at krydre dit ophold med forskellige aktive oplevelser – udover at spille golf.

Vores lokalområde byder på flere udflugtsmål – eksempelvis Vildtreservatet Ulvedybet, Aalborg Zoo plus de nærliggende byer med kultur og seværdigheder.

Hos Idrætscenter Jammerbugt og Hostel Fjerritslev overnatter du i skønne værelser, som har eget badeværelse samt TV. Det meste af året tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet, som giver dig kræfter fra morgenstunden. Du kommer desuden til at bo tæt på både skov og strand.

 

Kontakt os for tips til golfophold i Nordjylland

Kontakt os i dag på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk,og hør mere om de billige overnatningsmuligheder på vores hostel, og få forslag til det perfekte program for jere golfophold i Nordjylland.

 

Foto nederst: Niclas Jessen/VisitDenmark

Golfophold oplevelser