Golfophold Nordjylland

Golfophold Nordjylland – central placering til en fantastisk golfoplevelse

Leder du efter et golfophold Nordjylland? Så er du kommet til rette sted. Idrætscenter Jammerbugt, har, hvad du søger – og mere til. Fjerritslev-området betegnes som landet mellem hav og fjord – lige i hjertet af Han Herred. Området er naturskønt nær Slettestrand og Svinkløv. Vi tilbyder uforglemmelige golfophold til fornuftige priser.

Idrætscenter Jammerbugt byder på 2 idrætshaller, svømmehal, gymnastiksal, keglebane, skydebaner, motionsrum og fodboldbaner. Du får mange muligheder udover at spille golf. Der er også flere udflugtsmål – eksempelvis Fuglereservatet Ulvedybet, Fårup Sommerland plus de nærliggende byer.

Idrætscenter Nordjylland tilbyder uforglemmelige golfophold

Mange golfspillere tager på golfophold flere gange om året. Hos Idrætscenter Jammerbugt er der plads til spillere på alle niveauer. Idrætscenter Jammerbugt er kendt for gode faciliteter, fair priser og en flot golfbane kun 2 minutter fra stedet. Du fortryder ikke at besøge Idrætscenter Jammerbugt. Vi hører til blandt de populære golfsteder.

Idrætscenter Jammerbugt har en fantastisk beliggenhed i den skønneste natur. Dyrk din favoritsport og kombiner dit golfophold med veltilberedt dansk mad lavet af lokale, friske råvarer. Vi tilbyder blandt andet en lækker morgenmadsbuffet, som giver dig kræfter fra morgenstunden. Hos os kan du overnatte i vores skønne værelser, som har eget badeværelse samt TV. Du kommer til at bo tæt på både skov og strand. Hvis I kommer som en gruppe, kan vi også tilbyde et uforglemmeligt golfophold til gode priser.

Idrætscenter Jammerbugt har fokus på fleksibilitet og den bedst tænkelige service til vores gæster. Det er også derfor, at du har mulighed for at tilrettelægge dit golfophold hos Idrætscenter Jammerbugt efter dine behov og ønsker. Du er altid velkommen til at spørge Idrætscenter Jammerbugt. Vi gør alt for at hjælpe vores gæster med gode tips til golfopholdet.

Hvis du gerne vil besøge os, kan du booke værelse her. Du kan også ringe til os eller klikke mere rundt på websiden for at finde flere informationer. Fang os på telefon 98 21 11 90. Book dit ophold her