Fest og events

Skal I afholde et arrangement, en fest eller event?

Så kan vi hos Idrætscenter Jammerbugt hjælpe. Vi stiller moderne faciliteter, der danner den perfekte ramme for jeres intime selskab eller huser den helt store fest, hvor alle er inviteret.

Hvad enten det drejer sig om et privat eller firmarelateret arrangement, tilbyder vi hyggelige omgivelser, god mad og overnatning – til meget konkurrencedygtige priser.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk, så vi kan høre mere om jeres ønsker til eventet.

 

Fødselsdagsfest, konfirmation, barnedåb og bryllup

Uanset om der er tale om en rund fødselsdag, konfirmation, mindesammenkomst, barnedåb for den lille ny eller et bryllup i kærlighedens tegn, kan I trygt afholde begivenheden hos os.

Vi står gerne for den hjemmelavede mad baseret på velsmagende og friske ingredienser. Menuen bliver lavet efter jeres ønske til retter og drikkevarer. Vi har sammensat forskellige menuforslag,  som I kan lade jer inspirere af.

Oppyntning og oprydning kan vi også klare, hvis I ønsker mindst mulig forberedelse og mere tid med jeres gæster.

Det er muligt at kombinere festen med en behagelig overnatning i vores komfortable værelser. Vi kan huse op til 200 overnattende gæster på én gang.

Næste morgen kan I sammen spise morgenmad fra vores populære buffet – og sige ordentlig tak for denne gang til gæsterne.

 

firmafest, reception og kurser

Skal din organisation holde en firmafest med for eksempel livemusik, en afslappet reception eller et kursus, der måske strækker sig over flere dage? Så skal I endelig tage fat i os.

Ud over fleksible mødelokaler med moderne faciliteter og den gode forplejning, kan vi skræddersy et unikt program til jer med idræts-aktiviteter på agendaen.

Er I mest til pool, bordtennis, floorball eller golf? Mulighederne er i hvert fald mange.

Idrætscenter Jammerbugt er derfor yderst oplagt som arrangør af jeres næste team-building-dag.

 

Lad os stå for jeres event

Vi kan stort set efterkomme alle ønsker til jeres næste arrangement, fest eller event.

Vores gæster plejer at sige, at vores priser og kvalitet er yderst fornuftig. Så tænk på os, næste gang I planlægger en begivenhed på virksomhedens eller egne vegne.

Mad ud af huset kan vi også hjælpe med.

Kontakt os i dag på telefon 98 21 11 90 eller info@icjb.dk. for at få et tilbud på koncept og pris.

 

Bryllupsfest