Lejrskole Nordjylland

Lejrskole Nordjylland – nyd naturen i dejlige omgivelser

Er du klasselærer eller skoleleder og skal på lejrskole i Nordjylland med din skole, eller planlægger du en lejrskoletur, så kontakt Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel. Udnyt gerne faciliteterne i Fjerritslev Hostel. Idrætscenter Jammerbugt har svømmehal, to idrætshaller, gymnastiksal m.m. Herudover har vi også skydebane, keglebane og baner til boldspil, badminton, golf m.m. Tag jer en fodboldkamp på vores kunstgræsbane eller vælg imellem de 12 fodboldbaner. Idrætscenter Jammerbugt har også et moderne motionsrum. Fjerritslev Hostel danner rammen om mange familietræf, lejrskoler, træningslejre m.m.

Idrætscenter Jammerbugt tilbyder dig optimal beliggenhed. Når du skal have arrangeret den næste lejrskoletur, er Fjerritslev nærmest selvskrevet som mulighed. Du får skræddersyede lejrskoleophold til dine behov og ønsker. Fjerritslev Hostel har mange besøg af skoler, som er stamkunder hos os.

 

Til den næste lejrskole i Nordjylland er Fjerritslev nærmest selvskrevet som mulighed

Mange skoler booker lejrskole hos Fjerritslev Hostel. Igennem de seneste 35 års tid er flere af skolerne blevet vores stamkunder. Læg din næste lejerskole hos os i de dejlige omgivelser i Jammerbugt og Han Herred-området. Så kommer du ikke til at mangle noget på din lejrskole.

Når du booker lejrskoleturen på Fjerritslev Hostel, får både skoleleder, klasselærer og eleverne masser af gode minder med sig hjem efter lejrskolen. Fjerritslev Hostel er også kendt for rigtig god mad. Ingen fortjener at gå sultne i seng, og det kommer i hvert fald ikke til at ske hos Fjerritslev Hostel.

Fjerritslev Hostel kommer gerne med inspiration og gode forslag til jeres lejrskoletur. Kontakt os og hør mere, så kan du få lavet det perfekte program for jeres lejrskoletur.  I kan både tage på kortere eller længere udflugter. Hvis I vil køre lidt længere, kan I tage til Skagen, Nordsømuseet, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark på Mors, Fårup Sommerland eller Bunkerne i Hanstholm. Hvis I vil på ture i lokalområdet, kan I se Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fuglereservaterne Vejlerne, Fiskerlejet Thorup Strand, Vesterhavet, vandrerklitter og meget andet. I kan også planlægge en oplevelsesrute i hundeskoven, lyngmøller m.m.

Fjerritslev Hostel hjælper dig gerne med at kontakte busselskaber, booke idrætsfaciliteter, leje cykler m.m. Fjerritslev Hostel kan i den forbindelse tilbyde dig en ekstra fordel, som er Danmarks Vandrerhjems specielle pris for lejrskoler. Du kan booke lejrskoler fra mandag og til fredag. Det er dog ikke muligt at booke lejrskole i skolernes sommerferie.

Book dit ophold her