Gruppe oplever solnedgang i Jammerbugten

Lejrskole Nordjylland – nyd naturen i dejlige omgivelser

Er du klasselærer eller skoleleder og overvejer at tage på lejrskole i Nordjylland? Eller søger du inspiration til at planlægge jeres næste lejrskoletur i Danmark?

Så er du kommet til rette sted hos Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Vandrehjem.

Hos os finder du et konkurrencedygtigt tilbud til alle typer af lejrskoler og størrelser af grupper, med adgang til idrætsfaciliteter, naturskønne omgivelser og utallige aktiviteter, som ryster hele klassen sammen og skaber optimale rammer for læring og trivsel.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre nærmere.

 

AKTIVt lejrskoleophold i Nordjylland

Idrætscenter Jammerbugts idrætsfaciliteter omfatter en svømmehal, idrætshaller til boldspil eller badminton, gymnastiksale og motionsrum. Dem kan I frit benytte til en sjov omgang fodbold, høvdingebold eller ‘jorden er giftig’. Herudover kan vi hjælpe jer med at koordinere blandt andet ture på skydebane, keglebane, golf, fodboldgolf, klatring, ridning m.m.

Vi har mødelokaler med AV-udstyr til jeres klasselektioner og lokaler, hvor I kan fordybe jer i mindre grupper.

Hos Idrætscenter Jammerbugt og Vandrehjem Fjerritslev er der rig mulighed for at kombinere læring med motion og socialt samvær. Hos os er I garanteret et skræddersyet lejrskoleophold i Nordjylland, der imødekommer jeres behov og med masser af plads til at være.

I bor på rummelige og rene værelser med 4 sovepladser, eget wc, bad, bord, gratis wifi og TV med alle kanaler. Slap af og hyg i mindre grupper på værelserne, eller benyt vores hyggerum med bl.a. poolbord. Værelser til lærere er en mulighed.

 

Hjælp til dIN næste lejrskole i Nordjylland

Igennem de seneste 40 år er flere af skolerne blevet stamkunder hos os. Det skyldes ikke mindst de dejlige omgivelser i Jammerbugt og Han Herred-området. Under jeres lejrskoleophold har I nemlig nem og tryg adgang til Fjerritslev by, aktiviteter og oplevelser i en varieret, smuk natur ulig nogle andre steder i Danmark.

Når du booker lejrskoleophold hos os, er I garanteret en masse fantastiske lejrskole-minder resten af livet.

Fjerritslev Hostel er kendt for lækker og varieret forplejning, som vores madmor med glæde laver til jer, og som I spiser sammen i vores rummelige storsal. Vi tilbyder at stå for al forplejning i løbet af jeres ophold, så I kan bruge tiden på fælles oplevelser i stedet for. Er der særlige ønsker til mad eller spisetider, så tager vi hensyn til det. I har også mulighed for at lave mad i vores fælleskøkken.

Der er utallige muligheder for at tage på kortere eller længere udflugter i Fjerritslev og Nordjylland. Vi kommer gerne med inspiration og gode forslag til jeres lejrskoletur, så I får et perfekt program til de antal dage, I er på lejrskole i Nordjylland.

Hvis I er klar på en hyggelig bustur, kan I tage til Skagen, Nordsømuseet, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark på Mors, Fårup Sommerland eller Bunkerne i Hanstholm. Hvis I vil på ture i lokalområdet, kan vi varmt anbefale Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fuglereservaterne Vejlerne, Fiskerlejet Thorup Strand, Vesterhavet og vandrerklitter. I kan også planlægge en oplevelsesrute i hundeskoven, se Lyngmøllen og meget andet.

Vi laver gerne aftalerne med busselskaber, cykeludlejning og booker idrætsfaciliteter til jer – og tilbyder jer hele pakken til en speciel pris for lejrskoler.

Du kan booke lejrskoler hele året fra mandag til fredag – dog er det ikke muligt at booke lejrskole i skolernes sommerferie.

 

 

Sissel udtaler: fremragende lejrskoleophold i nordjylland

Få et indtryk af lejrskoleophold hos Idrætscenter Jammerbugt via lærer Sissel Møller fra Rydhave Slots Efterskole:

“Allerede ved booking mærkede man hvilken positiv og åben tilgang personalet i Idrætscenter Jammerbugt besidder. Der var ikke dét, som ikke kunne lade sig gøre både ift. værelser, mad og aktiviteter.

Det lød for godt til at være sandt til den billige pris, som det samtidig var. MEN det var ikke for godt til at være sandt, for opholdet var præcis, som vi ønskede. Alt levede op til forventningerne, og endda endnu mere.

Med 25 efterskoleelever var der ikke blot masser af plads at boltre sig på, der var også aktiviteter for alle slags. Maden smagte fantastisk, og der var mad til både at mætte og glæde veganere, vegetarer som kræsne teenagere. Køkkenpersonalet var i øvrigt ekstremt fleksible i ønsker om flytning af spisetider.

Når dagen var gået, nød vi fællesarealerne og i den grad det kæmpe store og flotte køkken, som havde alt, hvad man kunne have brug for.

Fremragende personale i receptionen som ikke blot var der, men også var klar på hyggesnak og hjælp med alt fra vandreture til lån af cykel og til at sprede en god stemning.

Der er en grund til Idrætscenter Jammerbugt er et 5-stjernet hostel, for der er 100 stjerner herfra.

Tak for et skønt ophold!”

 

Book lejrskole i Nordjylland 

Book nemt jeres lejrskole i Nordjylland, eller hør mere om vores specialpriser for lejrskoler på telefon 98 21 11 90 eller mail info@icjb.dk.

Alternativt kan du udfylde vores bestillingsseddel for grupper her – nemt og ikke-bindende.

Vi hjælper gerne med at koordinere og planlægge detaljerne, så I får en fuldendt lejrskole-oplevelse, og ser frem til høre fra jer.