Lejrskole i Nordjylland

Lejrskole Nordjylland – nyd naturen i dejlige omgivelser

Er du klasselærer eller skoleleder og skal på lejrskole i Nordjylland? Eller søger du inspiration til at planlægge jeres næste lejrskoletur i Danmark?

Så er du kommet til rette sted hos Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel.

Hos os finder du nemlig et konkurrencedygtigt og unikt tilbud til lejrskoler – med adgang til idrætsfaciliteter og naturskønne omgivelser – som ryster hele klassen sammen og skaber optimale rammer for læring.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre nærmere.

 

AKTIVt lejrskoleophold i Nordjylland

Idrætscenter Jammerbugts idrætsfaciliteter omfatter en svømmehal, to idrætshaller og gymnastiksale. Dem kan I frit benytte til en sjov omgang høvdingebold eller ‘jorden er giftig’. Herudover har vi skydebane, keglebane og baner til boldspil, badminton og golf. Tag jer gerne en fodboldkamp på vores kunstgræsbane, eller vælg imellem de 12 fodboldbaner. Idrætscenter Jammerbugt har også et moderne motionsrum, som I velkommen til at bruge.

Vi har mødelokaler med AV-udstyr til jeres klasselektioner og lokaler, hvor I kan fordybe jer i mindre grupper.

Hos Idrætscenter Jammerbugt og Hostel Fjerritslev er der rig mulighed for at kombinere læring med motion og socialt samvær.

Hos Idrætscenter Jammerbugt og Fjerritslev Hostel er I garanteret et skræddersyet lejrskoleophold i Nordjylland, der imødekommer jeres behov og ønsker.

 

Hjælp til dIN næste lejrskole i Nordjylland

Igennem de seneste 35 år er flere af skolerne blevet stamkunder hos os. Det skyldes ikke mindst de dejlige omgivelser i Jammerbugt og Han Herred-området. Under jeres lejrskoleophold har I nemlig nem adgang til Fjerritslev by og smuk natur.

Når du booker lejrskoleturen på Fjerritslev Hostel og Idrætscenter Jammerbugt, får skoleleder, klasselærer og eleverne masser af gode lejrskole-minder med sig hjem.

Fjerritslev Hostel er kendt for lækker og nærende forplejning, som vores madmor med glæde laver til jer. I har dog også mulighed for at lave mad i vores fælleskøkken, hvor alle samles om en fælles aktivitet.

Fjerritslev Hostel kommer gerne med inspiration og gode forslag til jeres lejrskoletur, så I får et perfekt program til de antal dage, I er på lejrskole i Nordjylland. Der er nemlig utallige muligheder for at tage på kortere eller længere udflugter i Fjerritslev og Nordjylland.

Hvis I er klar på en hyggelig bustur, kan I tage til Skagen, Nordsømuseet, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark på Mors, Fårup Sommerland eller Bunkerne i Hanstholm. Hvis I vil på ture i lokalområdet, kan vi varmt anbefale Bryggerimuseet i Fjerritslev, Fuglereservaterne Vejlerne, Fiskerlejet Thorup Strand, Vesterhavet og vandrerklitter. I kan også planlægge en oplevelsesrute i hundeskoven, se Lyngmøllen og meget andet.

Fjerritslev Hostel hjælper dig gerne med at kontakte busselskaber og f.eks. booke idrætsfaciliteter – og tilbyder dig en ekstra fordel, som er Danmarks Vandrerhjems specielle pris for lejrskoler.

Du kan booke lejrskoler hele året fra mandag til fredag – dog er det ikke muligt at booke lejrskole i skolernes sommerferie.

 

Book lejrskole i Nordjylland 

Book nemt jeres lejrskole i Nordjylland, eller hør mere om vores specialpriser for lejrskoler på telefon 98 21 11 90 eller mail info@icjb.dk.

Vi hjælper gerne med at koordinere og planlægge detaljerne, så I får en fuldendt lejrskole-oplevelse, og ser frem til høre fra jer.

 

Lejrskole spisning