Fjerritslev Vandrerhjem

Fjerritslev Vandrerhjem

Fjerritslev Vandrerhjem

Fjerritslev Vandrerhjem eller Hostel er sagen for mange og ligger i det naturskønne Nordjylland nær Slettestrand, Svinkløv m.m.

Foretrækker du ikke dyre hoteller til overnatning, så kontakt Fjerritslev Vandrerhjem. Det er hyggeligere end dyre hoteller, hvor du jo altid vil være mere anonym end hos os. Folk rystes ikke sammen på hoteller. Der er et større fællesskab på vandrerhjemmet. Det er ikke et krav, at du skal deltage i sociale aktivitet hos Idrætscenter Jammerbugt. Det er helt op til dig, men mange nyder den hyggelige atmosfære og muligheden for fællesskab.

 

Fjerritslev vandrerhjem er meget hyggeligere end dyre hoteller

Det siger vores gæster. Fjerritslev Vandrerhjem er meget fleksibelt, så spørg os gerne. Stadigt flere mennesker fravælger hoteller, når først de har prøvet et hyggeligt vandrerhjem eller bed and breakfast. Disse mennesker kan føle, at hoteller virker alt for upersonlige, så de ikke føler sig rigtigt hjemme. Så kan det være svært at koble af, og få en god nats søvn. Du vil møde mennesker med samme interesser hos Idrætscenter Jammerbugt.

Du kommer til at bo på vores dejlige, nyrenoverede værelser med eget bad med bruser. Der er også moderne TV på vores værelser. Desuden kan du glæde dig over både gratis parkering og wi-fi. Værelserne på vandrerhjemmet giver dig de bedste muligheder for at slappe af på de komfortable værelser. Efter en skøn nats søvn kan du indtage en lækker morgenmad på vandrerhjemmet. Det er populært hos mange af vores gæster, som har booket overnatning hos os. Det er en succes hver gang, og det er vi glade for at høre. Hos Fjerritslev Vandrerhjem gør vi altid alt, hvad der står i vores magt for, at vores gæster ikke skal mangle noget.

Der er også mange udflugtsmuligheder, hvis du vil andet end sport. Besøg evt. Grenen og Skagen, eller få flere forslag fra os.

Book dit ophold her