Smuk natur i Jammerbugten

Fjerritslev Vandrerhjem

Fjerritslev Vandrerhjem eller Hostel er sagen for mange, da det ligger i det naturskønne Nordjylland – nær smukke Slettestrand og Svinkløv.

Foretrækker du et billigere og hyggeligere alternativ til overnatning på hotel, så er Fjerritslev Vandrerhjem noget for dig.

Mange af vores gæster foretrækker den personlige atmosfære og de fælles, sociale aktiviteter på Idrætscenter Jammerbugt, som ikke findes på et hotel. Fællesskabet er nemlig større på et vandrerhjem – men hos os bestemmer du selv, om du ønsker at slappe af i andres eller dit eget selskab. Der er plads til alle på Fjerritslev Vandrerhjem.

Book nemt dit værelse her eller kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at høre mere.

 

Fjerritslev vandrerhjem – hyggeligere end dyre hoteller

Det siger vores gæster. Et vandrerhjem eller bed and breakfast egner sig til dig, som synes, at hoteller virker upersonlige, og du derfor ikke føler dig ‘hjemme’. På Fjerritslev Vandrerhjem gør vi os umage, så du føler dig tilpas, kobler af og får en god nats søvn.

Idrætscenter Jammerbugt tiltrækker en bred skare af danskere, nordmænd og svenskere, og du får derved mulighed for at møde mennesker med samme interesser – og få nye, sjove oplevelser.

Fjerritslev Vandrerhjem er fleksibel, og du kan booke en overnatning eller flere. Du kommer til at bo på et af vores værelser med eget bad med bruser. Der er TV på alle værelser, og du kan glæde dig over gratis wi-fi samt parkering med mulighed for at oplade elbil mod betaling.

Vandrerhjemmet giver dig de bedste muligheder for at slappe af på de komfortable og lyse værelser. Efter en skøn nats søvn kan du indtage en lækker morgenmad på vandrerhjemmet. Resten eller nogle af måltiderne kan du tilberede i vores nyrenoverede fælleskøkken. Det er et populært alternativ til at spise ude på café eller restaurant i f.eks. Fjerritslev by – og dét benytter mange af vores overnattende gæster sig af. Derved har alle mulighed for at besøge os og få et ophold, som er til at betale for.

 

Fjerritslev Vandrerhjem – et besøg værd

Hos Fjerritslev Vandrerhjem gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at vores gæster ikke skal mangle noget.

Inklusiv i prisen er fri brug af de utallige idrætsfaciliteter på Idrætscenter Jammerbugt, som vi deler tag med. Prøv f.eks. vores motionsrum, svømmehal med sauna eller et slag bordtennis.

Der er også et hav af spændende udflugtsmuligheder i gå- og køreafstand af Fjerritslev Vandrerhjem, hvis du vil prøve andet end sport. Besøg f.eks. Grenen og Skagen, eller kontakt os for at få flere forslag.

Book et værelse nu eller fang os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk, så vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at få besøg af dig!

 

Fjerritslev Vandrerhjem