Træningslejr fodbold

Træningslejr fodbold, svømning eller håndbold

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt.

Du kan nemt planlægge og afholde din træningslejr fodbold, træningslejr håndbold eller f.eks. træningslejr svømning hos os. Idrætscenter Jammerbugt er et moderne sportscenter med alle faciliteter til træningslejr fodbold, svømning eller håndbold – ja, faktisk alle sportsgrene.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at booke eller høre mere.

 

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt

Lad Idrætscenter Jammerbugt arrangere f.eks. din næste håndboldlejr. Vi tager os af detaljerne, så I kan fokusere på at finpuds jeres træningsform, før turneringerne begynder, og ryste holdet godt sammen.

Vores træningsfaciliteter er i særklasse og er indrettet til jer, som f.eks. vil på fodboldlejr med hele jeres hold. Idrætscenter Jammerbugt tager imod fodboldhold fra Norge, Sverige og hele Danmark.

Idrætscenter Jammerbugt tilbyder optimale træningsfaciliteter for fodboldspillere og håndboldspillere. Vi modtager juniorhold, ynglingehold og seniorhold fra forskellige serier og divisioner. Ved træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt matcher vi holdene med hold på tilsvarende niveau. Til fodboldlejre har vi baner med kunstgræs og med almindeligt græs.

 

Idrætscenter Jammerbugt skræddersyer træningslejre

Idrætscenter Jammerbugts sportscenter har alt, hvad I skal bruge, mens I er på træningslejr hos os. Moderne omklædningsrum, tørrerum, flere træningsbaner i gåafstand, gode lysanlæg, fitnessrum, muligheder for at vaske tøjet, svømmehal med sauna, mødelokaler og meget mere.

Mange af vores gæster tager på træningslejr i fodbold i en forlænget weekend. Træningslejrene finder sted som oftest i februar-marts måned og derpå igen i månederne juli-august. Dermed kan der trænes op til en ny omgang turnering.

Uanset jeres behov, er vi i stand til at skræddersy netop den træningslejr, som I ønsker.

Du kan også komme på træningslejr med dit svømmehold. Idrætscenter Jammerbugt ved, at mesterskabet er af afgørende betydning – ligeså at træning og kost er essentiel for sportsudøvere. Idrætscenter Jammerbugt sørger for nærende kost med lokale råvarer, og vi tilpasser spisetider, så de passer til jeres behov.

Vi ønsker, at du oplever Idrætscenter Jammerbugt som dit andet hjem, når du ikke er i gang med din træning. Derfor gør vi os umage for at give dig de optimale faciliteter, så du får slappet af og nyder dit ophold på idrætscenteret eller vores naturskønne region med strand og oplevelser i Nordjylland tæt på.

 

trænere udtaler: SUBLIMT sted for træningslejre

Gennem årene har vi fået mange fine hilsner fra vores gæster. Hør bare, hvad de to trænere, Karsten og Torben, har at sige om henholdsvis en håndbold- og en triathlon-træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt:

 

Torben Rokkedal Lausch, Cheftræner Aarhus 1900 Elite Triathlon, siger:

”Vi besøgte Idrætscenter Jammerbugt i en forlænget weekend til en træningssamling for vores eliteudøvere! Det var et glimrende ophold! Idrætscenteret har fremragende faciliteter med alt på et sted. Svømmehal, indendørs haller, styrketræning, kost & logi samt gode fællesarealer. Vi brugte opholdet til at få rystet vores gruppe sammen, og til at lave en masse god træning. Til dette er Idrætscenteret oplagt, og den tilstødende natur er ligeledes glimrende til gode cykel- og løbemuligheder. Vi kommer helt sikkert igen.”

 

Karsten Valbjørn, håndboldtræner Dianalund 3. division herrer, fortæller:

“Som træner og spiller for vores divisionsherrer i Dianalund, har vi flere gange været på træningslejr i Idrætscenter Jammerbugt.
 
Et helt sublimt sted med super service. Alt er samlet under et tag, gode værelser (med eget bad/wc og TV), to idrætshaller, svømmehal, hobbyrum med billard/bordtennis, motionscenter og spisesal etc..!
 
Man får super god mad (kan faktisk komme med ønsker), stor fleksibilitet mht. spisetider så de passer med kampe og træningspas, og der er håndboldkyndige folk på stedet.

Vi beder om de kampe vi ønsker ud fra hvilket niveau, og i hvilken rækkefølge vi ønsker træningskampene i, og Idrætscenter Jammerbugt leverer bare varen, hver gang! Udover at finde vores modstandere, bestiller de desuden også dommere til kampene!
 
En træningslejr som opstart, eller mellem jul/nytår, er KLART at foretrække fremfor klassiske turneringer og stævner. Spillerne bliver ikke så slidte og evt. skader minimeres, for programmet styrer man selv som klub. Man sover og bor selvfølgelig langt bedre end på en skole eller gymnastiksal, som der ellers er tradition for ved de klassiske stævner/turneringer. Så vi oplever helt klart friske spillere begge døgn (fredag-søndag), og det sikrer det perfekte sportslige udbytte.
 
Stedet ligger i fantastiske omgivelser med 5 minutters kørsel til Vesterhavet og stranden, skov og løberuter lige uden døren og meget mere. Har man som klub også brug for Teambuilding øvelser, kan stedet også være behjælpelige med det.
 
En træningslejr i Idrætscenter Jammerbugt er en sikker vinder! Kontakt eller ring til dem for tilbud! De er meget rimelige i pris i forhold til indhold!”

 

Book jeres næste træningslejr

Du kan kontakte Idrætscenter Jammerbugt og bede om et ganske uforpligtende tilbud på fodboldtræningslejr m.m. Vi leverer med glæde en optimal og skræddersyet løsning til jeres hold.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk – eller udfyld vores bestillingsseddel for grupper her.

 

Træningslejr svømning