Træningslejr fodbold

Træningslejr fodbold, svømning eller håndbold

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt.

Du kan nemt planlægge og afholde din træningslejr fodbold, træningslejr håndbold eller f.eks. træningslejr svømning hos os. Idrætscenter Jammerbugt er et moderne sportscenter med alle faciliteter til træningslejr fodbold, svømning eller håndbold – ja, faktisk alle sportsgrene.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk for at booke eller høre mere.

 

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt

Lad Idrætscenter Jammerbugt arrangere f.eks. din næste håndboldlejr. Vi tager os af detaljerne, så I kan fokusere på at finpuds jeres træningsform, før turneringerne begynder, og ryste holdet godt sammen.

Vores træningsfaciliteter er i særklasse og er indrettet til jer, som f.eks. vil på fodboldlejr med hele jeres hold. Idrætscenter Jammerbugt tager imod fodboldhold fra Norge, Sverige og hele Danmark.

Idrætscenter Jammerbugt tilbyder optimale træningsfaciliteter for fodboldspillere og håndboldspillere. Vi modtager juniorhold, ynglingehold og seniorhold fra forskellige serier og divisioner. Ved træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt matcher vi holdene med hold på tilsvarende niveau. Til fodboldlejre har vi baner med kunstgræs og med almindeligt græs.

 

Idrætscenter Jammerbugt skræddersyer træningslejre

Idrætscenter Jammerbugts sportscenter har alt, hvad I skal bruge, mens I er på træningslejr hos os. Moderne omklædningsrum, tørrerum, flere træningsbaner i gåafstand, gode lysanlæg, fitnessrum, muligheder for at vaske tøjet, svømmehal med sauna, mødelokaler og meget mere.

Mange af vores gæster tager på træningslejr i fodbold i en forlænget weekend. Træningslejrene finder sted som oftest i februar-marts måned og derpå igen i månederne juli-august. Dermed kan der trænes op til en ny omgang turnering.

Uanset jeres behov, er vi i stand til at skræddersy netop den træningslejr, som I ønsker.

Du kan også komme på træningslejr med dit svømmehold. Idrætscenter Jammerbugt ved, at mesterskabet er af afgørende betydning – ligeså at træning og kost er essentiel for sportsudøvere. Idrætscenter Jammerbugt sørger for nærende kost med lokale råvarer, og vi tilpasser spisetider, så de passer til jeres behov.

Vi ønsker, at du oplever Idrætscenter Jammerbugt som dit andet hjem, når du ikke er i gang med din træning. Derfor gør vi os umage for at give dig de optimale faciliteter, så du får slappet af og nyder dit ophold på idrætscenteret eller vores naturskønne region med strand og oplevelser i Nordjylland tæt på.

 

Book jeres næste træningslejr

Du kan kontakte Idrætscenter Jammerbugt og bede om et ganske uforpligtende tilbud på fodboldtræningslejr m.m. Vi leverer med glæde en optimal og skræddersyet løsning til jeres hold.

Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk.

 

Træningslejr svømning