Træningslejr fodbold

Træningslejr fodbold, svømning eller håndbold

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt ligesom mange andre danskere. Du kan planlægge din træningslejr fodbold, træningslejr håndbold eller fx træningslejr svømning hér. Idrætscenter Jammerbugt er et moderne sportscenter med træningslejr fodbold, svømning eller håndbold m.m.

Book din næste træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt

Lad Idrætscenter Jammerbugt arrangere din næste håndboldlejr m.m. Træningsfaciliteterne er i særklasse og er indrettet til jer, som vil på fodboldlejr med hele jeres hold. Idrætscenter Jammerbugt skræddersyer individuelle træningslejre som ønsket. Idrætscenter Jammerbugt tager imod fodboldhold fra Norge, Sverige og Danmark. Få finpudset jeres træningsform, før turneringerne begynder og få rystet holdet godt sammen.

Idrætscenter Jammerbugt tilbyder optimale træningsfaciliteter for fodboldspillere, håndboldspillere m.m. Idrætscenter Jammerbugt modtager juniorhold, ynglingehold og seniorhold fra forskellige serier og divisioner. Ved træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt matches holdene med hold på tilsvarende niveau til fodboldlejr m.m. vi har baner med kunstgræs og med almindeligt græs. Vi tilbyder nærende mad med lokale råvarer. Der er altid styr på detaljerne hos Idrætscenter Jammerbugt.

Idrætscenter Jammerbugts sportscenter har alt der skal bruges, herunder moderne omklædningsrum, tørrerum, flere træningsbaner i gåafstand, gode lysanlæg, fitnessrum, muligheder for at vaske tøjet, mødelokaler m.m. Mange af vores gæster tager på træningslejr i fodbold i en forlænget weekend. Træningslejrene finder sted som oftest i februar-marts måned og derpå igen i månederne juli-august. Dermed kan der trænes op til en ny omgang turnering.

Du kan kontakte Idrætscenter Jammerbugt og bede om et ganske uforpligtende tilbud på fodboldtræningslejr m.m. Idrætscenter Jammerbugt tilpasser gerne en skræddersyet løsning til jeres hold.

Du kan også komme på træningslejr med dit svømmehold. Idrætscenter Jammerbugt ved, at mesterskabet er af afgørende betydning. Idrætscenter Jammerbugt ved, at træning og kost er vigtigt for sportsudøvere. Idrætscenter Jammerbugt sørger for tilpasset kost, og vi tilpasser spisetider, så de passer til jeres behov. Vi sørger for, at Idrætscenter Jammerbugt føles som dit andet hjem, når du ikke er i gang med din træning. Afslapning er vigtigt.

Book dit ophold her