Træningslejr fodbold

Træningslejre og lejrskoler – kom glad igen

6. maj 2021

Idrætscenter Jammerbugt må igen lægge hus til træningslejre og lejrskoler – nu hvor Danmark vender tilbage til mere normale tilstande efter den seneste nedlukning pga. COVID-19. Skønt!

Er du på udkig efter et sted til din træningslejr eller lejrskole? Så hør, hvad tidligere træningslejr-deltagere siger om at besøge os og vores smukke egn:

 

Karsten Valbjørn, håndboldtræner Dianalund 3. division herrer, udtaler:

“Et helt sublimt sted med super service. Alt er samlet under et tag, gode værelser (med eget bad/wc og TV), to idrætshaller, svømmehal, hobbyrum med billard/bordtennis, motionscenter og spisesal etc..! …Man sover og bor selvfølgelig langt bedre end på en skole eller gymnastiksal, som der ellers er tradition for ved de klassiske stævner/turneringer. Så vi oplever helt klart friske spillere begge døgn (fredag-søndag), og det sikrer det perfekte sportslige udbytte.”

 

Torben Rokkedal Lausch, Cheftræner Aarhus 1900 Elite Triathlon, siger:

”Vi besøgte Idrætscenter Jammerbugt i en forlænget weekend til en træningssamling for vores eliteudøvere! Det var et glimrende ophold! Idrætscenteret har fremragende faciliteter med alt på et sted. Svømmehal, indendørs haller, styrketræning, kost & logi samt gode fællesarealer. Vi brugte opholdet til at få rystet vores gruppe sammen, og til at lave en masse god træning. Til dette er Idrætscenteret oplagt, og den tilstødende natur er ligeledes glimrende til gode cykel- og løbemuligheder. Vi kommer helt sikkert igen.”

 

Vi takker for de positive ord og glæder os til at give flere grupper, der elsker motion og smukke naturoplevelser, en varm velkomst.

 

Har du spørgsmål eller ønsker mere information? Kontakt os på 98 21 11 90 eller info@icjb.dk

Læs om træningslejr hos Idrætscenter Jammerbugt her – eller om vores lejrskoler her. 

 

Tilbage